Commissies

Cultuur op de Campus heeft drie commissies die de bestuursleden ondersteunen en de vrijheid krijgen hun eigen creatieve ideeën door te werken. Dit zijn de commissies:

Programmeringscommissie:
De programmeringscommissie organiseert culturele evenement. Dit doen zij onder leiding van de progammeringscoördinator. Heb jij leuke ideeën voor evenementen en zoek je een plek waar je die kan realiseren? Dan is CODC voor jou de plek! Daarnaast is het gezellig en leerzaam om samen met je commissie vette activiteiten neer te zetten en te brainstormen over wat leuke activiteiten zijn. Daarnaast is er ook veel ruimte voor andere creatieve uitspattingen of voor gezellig borrelen met elkaar. Je vult elkaar aan: de één heeft bijvoorbeeld meer interesse in literatuur, de ander in muziek, ga zo maar door. De commissie komt ongeveer één keer in de week bij elkaar, samen met de programmeringscoördinator. Ook is het een hele leuke springplank voor als je ambities hebt in de cultuursector, doordat je met veel mensen in contact komt. Interesse? Stuur een mailtje naar bestuur@codc.nl!

Productiecommissie:
De productiecommissie is er om op de evenementen ondersteuning te bieden met het organiseren. Denk hierbij aan backstage artiesten ontvangen, podium op- en afbouwen, eten en drinken verzorgen en natuurlijk gratis het evenement meemaken. De productiecommissie is meer een ‘pool’ aan mensen: lijkt het je leuk om een keertje te komen helpen en achter de schermen (of net ervoor) een evenement mee te maken, dan is deze commissie wat voor jou! Je wordt ondersteund door de productiecoördinator; door wie je wordt aangestuurd die dag. Ook leer je hier veel mensen kennen, wat ook leuk is voor je connecties binnen de cultuursector. Voor gezelligheid met de commissie is ook zeker ruimte ;). Interesse? Stuur een mailtje naar bestuur@codc.nl!

PR-commissie:
Dit jaar  (2021-2022) bezit CODC ook over een PR-commissie. Dit omdat we helaas geen PR-coördinator hebben in ons bestuur dit jaar en wij allemaal geen ervaring hebben met het designen van posters in InDesign. Daarvoor hebben wij onze geweldige PR-commissie! Aan de hand van de CODC huisstijl maken zij maandladders, posters voor evenementen en overige promotie posts. Deze kunnen gemaakt worden op de Mac op kantoor. Dus ben je een beetje handig met Apple en je weet wat InDesign is? Dan is deze commissie echt wat voor jou! Een poster ontwerpen gaat ontzettend makkelijk en snel; dus ook hier is ruimte voor creatieve vrijheid. Er zijn nog altijd mensen welkom, dus stuur een mailtje naar bestuur@codc.nl!

nl_NL