Committees

Cultuur op de Campus has three committees that support the board members and are given the freedom to work through their own creative ideas. These are the committees:

Programmering committee:
De programmeringscommissie organiseert culturele evenement. Dit doen zij onder leiding van de progammeringscoördinator. Heb jij leuke ideeën voor evenementen en zoek je een plek waar je die kan realiseren? Dan is CODC voor jou de plek! Daarnaast is het gezellig en leerzaam om samen met je commissie vette activiteiten neer te zetten en te brainstormen over wat leuke activiteiten zijn. Daarnaast is er ook veel ruimte voor andere creatieve uitspattingen of voor gezellig borrelen met elkaar. Je vult elkaar aan: de één heeft bijvoorbeeld meer interesse in literatuur, de ander in muziek, ga zo maar door. De commissie komt ongeveer één keer in de week bij elkaar, samen met de programmeringscoördinator. Daarnaast ben je aanwezig bij de geweldige evenementen waar je al die tijd naartoe werkt. Ook is het een hele leuke springplank voor als je ambities hebt in de cultuursector, doordat je met veel mensen in contact komt. Interesse? Stuur een mailtje naar bestuur@codc.nl!

PR-committee:
Dit jaar bezit CODC ook over een PR-commissie. Daarvoor hebben wij onze geweldige PR-commissie! Aan de hand van de CODC huisstijl maken zij de nieuwbrief, posters voor evenementen en overige promotie posts. Deze kunnen gemaakt worden op de Mac op kantoor. Dus ben je een beetje handig met Apple en je weet wat InDesign is? Dan is deze commissie echt wat voor jou! Een poster ontwerpen gaat ontzettend makkelijk en snel; dus ook hier is ruimte voor creatieve vrijheid. Er zijn nog altijd mensen welkom, dus stuur een mailtje naar bestuur@codc.nl!

en_GB