‘T zit ‘m in de snor. – Tommy Zonneveld

Ingrediënten:

  • Tommy Zonneveld
  • Energie
  • Absurdisme
  • Een vleugje zelfontdekking
  • Onvergetelijke dansmoves

Bereidingswijze:
Stap 1: Maak kennis met Tommy Zonneveld, een cabaretier met een snor en een uniek verhaal.
Stap 2: Tommy onthult zijn reis in een witte wereld, waar hij zijn plek probeert te vinden en zichzelf weer heel wil maken.
Stap 3: Laat je meevoeren door zijn onuitputtelijke energie en geniet van zijn absurdistische kijk op het leven.
Stap 4: Meng het deeg aan met 30 ml water.
Stap 5: Aan het einde van de avond nodigt Tommy je uit om de dansvloer te betreden. Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring, waar je nooit meer losgelaten wordt. 

Credits
Regie: Anne van Rijn en Minou Bosua; Muziek: Jurrian Marx; Posterbeeld: Melle Lingerak

Waar hang ik ze op dan – Iris Schröder

De één gaat op yogales. Koopt een paard. Bedenkt een eigen festival. Probeert mindfulness. Maakt eigen slingers. Spot vogels. De ander gaat in een hutje op de hei wonen. Of in een bunker. In een boerderijtje in de bossen. Een tentenkamp. Een camper aan de kust. Weer een ander blijft staan. Laat de golf over zich heen komen en voelt niks.
‘Waar hang ik ze op dan’ is een zoektocht naar manieren om het feest te vieren als de lasten groter lijken dan de lusten. Vurig cabaret, met muzikale afslagen en een prangend verlangen.
Vergeet niet ook weer uit te ademen.

Credits
Regie: Noël van Santen en Annelies Herfst; Band: Noah Oelderik, Tim Overkempe, Bram van den Boomen, Daniel Wolf; Lichtontwerp: Hessel Hilgersom; Posterfoto: Rox Klein ;Ontwerp: Wilbert Eerland; Met speciale dank aan de studenten en docenten van de Koningstheateracademie. 

nl_NL