Vacature productiecoördinator

Een evenement coördineren is op jouw lijf geschreven. Jij houdt van dingen doen. Dingen aanpakken. Je weet hoe je mensen aan moet sturen en weet onder enige druk goed het overzicht te bewaken. 

Dan zijn wij op zoek naar jou als productiecoördinator!

Als productiecoördinator houd jij je bezig met productionele taken van Cultuur op de Campus. Dit heeft veelal betrekking op de uitvoering van de producties, die door de programmeringscoördinator en haar commissie zijn opgezet: bandcompetities, exposities, filmavonden. Jij bent dan ook veel betrokken bij de taken die de programmeringscoördinator uitvoert: wanneer het programma klaar is, steek jij jouw handjes uit de mouwen en mag jij vertrekken uit de startblokken.

Jij zorgt ervoor dat het evenement op de dag zelf in goede banen verloopt. Je bent verantwoordelijk voor het schrijven van een draaiboek, waarin je nauwkeurig bijhoudt wat de essentiele details zijn voor het evenement, wie er aanwezig zijn en op welke tijd het evenement van start gaat. Daarnaast ben jij verantwoordelijk om de aanwezigen op de juiste manier aan te sturen, de artiesten te ontvangen en te zorgen dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft. Het is dus vooral een hele praktische functie, waarbij je relatief minder hoeft te vergaderen en vooral de handen uit de mouwen steekt. Een échte doener dus!

Naast het coördineren van de evenementen zul jij je ook verantwoordelijk zijn voor de productiecommissie, waarin leden zitten waarop jij een beroep kunt doen tijdens evenement. Jij kan dan samen met deze commissieleden bepalen op welke plek zij het beste tot hun recht komen. Dit betreffen bijvoorbeeld stagehands, geluidstechinici of juist lichttechnici. 

Ook zal jij aan de slag gaan met het kijken naar de mogelijkheden om de kennis binnen het productieteam uit te breiden. Je zal gaan kijken naar de mogelijkheden voor nieuwe cursussen op het gebied van techniek, zoals het gebruik van licht en geluid in de Theaterzaal C, of juist weer een cursus hoe je een bandsetting op kunt bouwen. Allerlei manieren en mogelijkheden om te zorgen dat de uitvoering van de evenementen soepeler zal verlopen. 

Ben jij die productiecoördinator die weet van aanpakken? Solliciteer dan nu door je motivatie en CV naar bestuur@codc.nl te sturen.

Ga terug naar het overzicht.

nl_NL