Vacature programmeringscoördinator(opens in a new tab)

± 36 uur per week 

Organiseren is jouw ding. In het dagelijkse leven ben je met niets lievers bezig dan met het bedenken en opzetten van te gekke culturele programma’s: bandcompetities, filmavonden, schrijfworkshops. Flashmobs. Je houdt van brainstormen en dromen, en het liefste probeer je deze soms onrealistische dromen, in werkelijkheid te brengen. 

Dan is de functie programmeringscoördinator echt iets voor jou!

Als programmeringscoördinator houd jij je bezig met het bedenken en opzetten van de producties die Cultuur op de Campus uitvoert. Dit zullen producties in verschillende vormen en maten zijn: van de kunstnacht tot aan Kaf en Koren, van een samenwerking met de bibliotheek tijdens de poëzieweek tot aan het introductiefestival. Het is aan jou als eindverantwoordelijke om het programma van Cultuur op de Campus neer te zetten.

Deze producties ga je samen met jouw programmeringscommissie bedenken en opzetten. Als programmeringscoördinator ben jij voorzitter van deze commissie en begeleid jij jouw commissieleden in het proces tot het bedenken en opzetten van producties. Samen gaan jullie kijken naar de meest toffe culturele programma’s en deze programma’s werkelijkheid maken.

Daarnaast heb je als programmeringscoördinator een nauwe samenwerking met je medebestuursgenoten zoals de productiecoördinator, de PR-coördinator en de penningmeester. Zij zullen jou ondersteunen waar nodig. Zo zal je met de productiecoördinator samen veel contact onderhouden om de evenementen in goede banen te laten verlopen, terwijl je met de PR-coördinator kijkt voor een te gekke promotie en met de penningmeester zorgt dat het evenement financieel op orde is. 

Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Zo wil je nieuwe producties ontwikkelen, maar ook het studentenpubliek naar nieuwe plekken toebrengen. Dit doe je door onder andere nieuwe samenwerkingen aan te gaan met andere culturele organisaties in de stad, zoals de LUX, de bibliotheek, Doornroosje of de Lindenberg. Zo kun je kijken naar de mogelijkheden voor een gezamenlijke programmering, of juist weer naar andere vormen van samenwerkingen.

Zo kunnen de gekste ideeën zomaar werkelijkheid worden!

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Je kunt solliciteren door je CV en motivatie naar bestuur@codc.nl te sturen!

Ga terug naar het overzicht.

nl_NL