Vacature secretaris

± 36 uur per week 

Als secretaris houd je van administratie en zorgvuldigheid. Jij bent degene die zorgt dat alle administratieve aspecten van het besturen worden gedaan. Hiermee zorg je ervoor dat de rest van het bestuur zijn werk goed en gemakkelijk kan doen. De secretaris is het eerste contactpunt van de organisatie: je beheert de mail en agenda, en tevens ben je het eerste contactpunt van de lidorganisaties. Jij regelt de administratieve taken van de organisatie, en zorgt ook voor een fijne interne sfeer door interne (bestuurs)activiteiten te organiseren.

Je notuleert de vergaderingen en coördineert het fysieke kantoor dat zich op de universiteit bevindt. Samen met de voorzitter en politiek commissaris vorm jij tevens een politiek team waarbinnen het belangrijkste doel is om op te komen voor de belangen van lidorganisaties en de positie van cultuur op de Radboud Universiteit. Tot slot ben je samen met de voorzitter en penningmeester verantwoordelijk voor het verstrekken van subsidies aan de lidorganisaties. Ben jij gestructureerd, taalvaardig en zie jij deze administratieve functie wel zitten? Dan zoeken wij jou! 

Functieomschrijving en taken:

  • In deze functie ben je van alles wat er binnen en buiten de organisatie afspeelt op de hoogte.
  • Administratie: o.a. notuleren tijdens de bestuursvergaderingen en periodieke Algemene Ledenvergaderingen, agenda beheren en digitaal archief op orde houden. 
  • Communicatie: coördinator mail en post.
  • Randvoorwaarden scheppen: o.a. bestuursbeurzen aanvragen en zaalreserveringen. 
  • Samensteller van interne nieuwsbrief naar lidverenigingen en commissieleden.
  • Ten slotte vertegenwoordigt de secretaris de Nijmeegse studentencultuurorganisaties. Dit is een gedeelde taak met alle andere bestuursfuncties.

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Je kunt solliciteren door je motivatie en CV naar bestuur@codc.nl te sturen.

Ga terug naar het overzicht.

nl_NL