Vacature voorzitter

± 36 uur per week

Als voorzitter ben jij het gezicht en de stem van de organisatie; jij bent de persoon die altijd open staat om te sparren over de wensen van de lidorganisaties en andere culturele zaken. De voorzitter houdt de doelstellingen in het vizier en coördineert de rest van het bestuur om deze samen te bereiken.

Je stelt beleid en jaarverslagen op, leidt bestuursvergaderingen en je bent het eerste aanspreekpunt voor de rest van je bestuur als zij tegen vragen aanlopen. Het is belangrijk dat je hét grote plaatje ziet en iedereen zijn of haar aandeel hierin goed in de gaten houdt. 

Naast het overzicht houden vorm je samen met de politiek commisarris en secretaris een team waarbinnen het belangrijkste doel is om op te komen voor de belangen van de lidorganisaties en de positie van cultuur op de Radboud Universiteit . Jouw taak is het bijwonen van koepeloverleggen met de andere koepels en Student Life, en je houdt contact met de zusterverenigingen in andere steden. Ten slotte ben je samen met de penningmeester en secretaris verantwoordelijk voor het verstrekken van subsidies aan de lidorganisaties. Kortom: Heb jij zin in een nieuwe leuke uitdaging en denk jij dat je het nieuwe bestuur van Cultuur op de Campus 2021/2022 kan voorzitten? Solliciteer dan voor deze bestuursfunctie!

Functieomschrijving en taken:

  • Representatie: het onderhouden en aangaan van nieuw contact met interne en externe organisaties. Je onderhoudt contact met de lidorganisaties en de commissies. Samen met de politiek commissaris ben je het lijntje naar Student Life en vertegenwoordig je de lidorganisaties en hun belangen binnen de Radboud Universiteit en de HAN.
  • Teamleider: Als voorzitter ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en leiden van de wekelijkse bestuursvergaderingen en de periodieke Algemene Ledenvergaderingen en ben je eindverantwoordelijke voor de voortgang van de organisatie. Je houd toezicht op de uitvoering van de taken van het bestuur en stuurt er op aan dat deze tijdig gedaan worden, waarbij je de continuïteit van de vereniging of commissie voorop stelt.
  • Beleid: de voorzitter heeft een leidende rol in het vormgeven van het beleid. Zij coördineert het schrijven van het beleidsplan en ziet toe op een goede uitvoering hiervan. Aan het eind van het jaar coördineert de voorzitter het schrijven van het jaarverslag.

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Je kunt solliciteren door je CV en motivatie naar bestuur@codc.nl te sturen!

Ga terug naar het overzicht.

nl_NL