Bestuur

Het XVIIe bestuur van Cultuur op de Campus bestaat uit: 

Voorzitter – Benthe van der Grijp
Hoi! Ik ben Benthe (22 jaar) en ik ben de voorzitter van Cultuur op de Campus. Deze functie geeft mij de kans om veel te leren over bestuurlijke verantwoordelijkheden terwijl ik bezig ben met onderwerpen die mij enorm interesseren zoals exposities of poëzie. Als voorzitter heb ik veel verschillende taken, zo coördineer ik bijvoorbeeld het bestuur om samen alle doelstellingen te bereiken en ondersteun ik de lidorganisaties waar mogelijk. Ook doe ik erg mijn best om in andere aspecten van mijn leven te zorgen dat mensen naar mij luisteren, maar helaas zijn mijn vrienden te eigenwijs. Geen dag ziet er hetzelfde uit! Zelf ben ik een vierdejaars politicologie student die wegens een grote voorliefde voor cultuur ervoor gekozen heeft een bestuursjaar bij CODC te doen. Deze voorliefde uit zich met name in tekenen, schilderen en gitaar spelen. Ik sluit graag af met het benoemen dat mijn droombaan op de piste is, maar CODC heeft een goede tweede plek.

Secretaris – Ilse Franssen
Ik ben Ilse (21 jaar) en ik ben derdejaars Duitse Taal & Cultuur student. Ik ben de secretaris dit jaar en ik heb het ontzettend naar mijn zin bij CODC. Vooral omdat ik als secretaris de mail beheer en dus ook help bij het organiseren van de evenementen en het contact met de lidorganisaties. Als hobby ben ik door CODC dit jaar ook bij de hofdansvereniging Les Précieuses Ridicules gegaan en ik speelde al sinds groep 8 alt saxofoon. Verder houd ik van lezen, films en Formule 1. Zo ben ik ook een fan van Marvel films en lees ik graag fantasyboeken. Ik ben eigenlijk overal wel voor te porren en een grote enthousiasteling. Dat maakt het ook zo leuk om contact te houden met verenigingen en contacten in de stad. Ik ben graag betrokken bij het organiseren van de dingen die ik leuk vindt. Zoals een filmavond of een dansoptreden. Dus als je ideeën hebt, schroom niet om te mailen. 😉

 

Penningmeester – Aniek Suurmond
Hoi ik ben Aniek (21 jaar) en ik ben dit jaar de penningmeester van Cultuur op de Campus. Ik ben momenteel vierdejaars politicologie student en hoop dit jaar mijn bachelor te halen. Dat is een uitdaging aangezien CODC mijn leven aardig druk maakt. Als penningmeester ben ik vooral bezig met de drie b’s: betalingen, begrotingen en boekhouding. Ook in mijn vrije tijd heb ik drie b’s: bordspellen, boeken en boybands. Naast mijn taken als penningmeester, ben ik ook bezig met taken die eigenlijk bij de pr-coördinator horen, namelijk de website (samen met Franka) en het maken van posters en posts (samen met de commissie). Daardoor heb ik dit jaar, soms met lichte tegenzin, geleerd met veel verschillende progamma’s te werken: Excel, WordPress, Elementor, Photoshop en InDesign. Naast al deze insanly leuke dingen, heb ik het ook leuk met m’n bestuursleden, van het kijken van Formule 1 met Ilse tot het irriteren van Benthe.

Politiek Commissaris – Franka Noordam

Dag vrienden, ik ben Franka, 21 jaar en de Politiek Commissaris. Naast praten met veel mensen om dingen te regelen en documenten lezen om daar commentaar op te geven, heb ik verrassend genoeg ook nog andere interesses. In mijn vrije tijd probeer ik te sporten (zware dingen tillen in een zweetzaal of fietsen net zoals oude mannen in een te strak pakje) en hou ik gek genoeg van cultuur gerelateerde activiteiten, of DnD ik. Ik ga graag naar concerten en feestjes, variërend van klassiek tot techno en speel zelf ook een beetje gitaar. Ook begint mijn kamer langzaam in een intratuin te veranderen. Fotograferen vind ik ook leuk! Momenteel studeer ik nog en begin ik volgend jaar aan mijn master Planning, Land and Real Estate development, na mijn (4e jaar natuurlijk) bachelor Geografie, Planologie en Milieu. Dit betekent dat ik het erg warm krijg van Sovjet flats en wijken uit de jaren 30. Groetjes!

Programmeringscoördinator – Stan van Geel

Productiecoördinator – Rebecca-Elisa de Jeer
Hi Ik ben Rebecca-Elisa, De productie coördinator van dit jaar. Ik heb gekozen om een bestuursjaar te doen omdat ik tijdens de middelbare altijd betrokken was bij verschillende organisaties, bijvoorbeeld van de bandjesavond. Toen ik begon met studeren miste ik dit wel, toen ik de functie productie coördinator zag bij CODC leek mij dit een perfectie functie voor wat ik miste en zocht.

Als productie coördinator houd jij je bezig met schrijven van draaiboeken, technici en een ben jij het hoofd van de productie commissie. TIjdens een productie zorg jij dat alles in goede banen loopt, weet jij wie op welke functie staat, zorg jij dat iedereen op tijd is waar die moet zijn en ben jij het aanspreekpunt tijdens de avond. Je bent dus vooral een doener:) Als jij het leuk vind om lekker je handen uit de mouwen te steken, techniek te leren (als je dit niet al kent;) ) en ook te kijken hoe je de kennis binnen je commissie kan verbreden, is deze functie voor jou!

nl_NL