Doe mee

Cultuur op de Campus is altijd op zoek naar studenten die cultuur meer prominent op de campus willen brengen! Dit kan zowel als bestuurslid als commissielid. Lijkt het je leuk om actief te zijn bij dé culturele studentenorganisatie van Nijmegen? Lees dan snel verder!

CODC heeft twee hoofdtaken: we organiseren culturele evenementen op de campus in alle disciplines (denk: muziek, theater, film, literatuur, exposities) en we vertegenwoordigen de culturele verenigingen op de campus als koepelvereniging.

Het bestuur van CODC bestaat uit zeven bestuursleden. Vier hiervan zijn primair bezig met het programmeren en opzetten van evenementen (de event coördinator intern, event coördinator extern, PR-coördinator en penningmeester) en drie focussen zich voornamelijk op de vertegenwoordiging en ondersteuning van culturele lidverenigingen (de voorzitter, secretaris en politiek commissaris).

Daarnaast zijn er commissies die zich ook bezig houden met het programmeren. De programmeringscommissie denkt samen met de bestuursleden programmeringsconcepten voor evenementen uit en zet ze op, de productiecommissie zorgt ervoor dat de evenementen goed voorlopen door onder andere de techniek en de locatie te regelen. De PR-Commissie zorgt ervoor dat de evenementen goed worden gepromoot.

Zo zorgt CODC ervoor dat er op de campus een breed en divers cultureel aanbod is en blijft. Lijkt het jou leuk om te ervaren hoe het is om evenementen op te zetten van een idee tot en met het afkondigen van de laatste act? Dan zijn de bestuursfuncties programmering misschien iets voor jou! Lijkt dit je leuk maar heb je geen tijd voor een volledige bestuurstaak? Overweeg dan een plaats binnen één van onze commissies. Wil je je graag hard maken voor cultuur en ben je meer geïnteresseerd in de politieke kant? Kijk eens naar onze vertegenwoordigende bestuursfuncties!

Je kunt solliciteren door je motivatie en CV naar bestuur@codc.nl te sturen. Heb je interesse in een van de functies maar wil je eerst nog wat meer informatie? Wij zijn telefonisch te bereiken, per social media of gewoon via de mail. Om je sollicitatie in te dienen kan je mailen naar bestuur@codc.nl.

Weet je nog niet of het bestuur of een commissie wat voor je is? Stel je vraag dan hieronder!

nl_NL