Campuskoor Veelstemmig

Campuskoor Veelstemmig is een koor dat vooral graag zingt. Tijdens de repetities zing je staand, bewegend, telkens in andere posities, altijd meerstemmig en altijd zonder piano in een ruimte waar elk koor jaloers op is: de Studentenkerk. Deze is midden op de campus te vinden en biedt alle ruimte en ideale akoestiek.

Dirigent Willibrord Huisman zorgt met veel plezier voor een levendige en vrolijke repetitie – zelfs bij de soms door en door sombere passiemuziek. Een groot deel van de muziek die we zingen is door hem geschreven. We zingen voor de repetities, maar we voeren ook uit. In de week voor Pasen is dat De Lastpost, geheel of gedeeltelijk. Dat deden we de afgelopen jaren en dat zal volgend jaar ook weer zo zijn. Daarnaast zingen we op de herdenking van de overledenen, rond 3 november en elk jaar een nieuwe zetting van een oud kerstlied op de kerstborrel van de Faculteit der Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen, waar het koor ooit is ontstaan. Verder kan er elke maandag voorafgaand aan de repetities samen worden gegeten in de Huiskamer van de Studentenkerk.

Kortom, genoeg te beleven, genoeg te doen. Ben je student, PhD, of anderszins graag zingende jongere? Scholier? Juniormedewerker? Of voel je je prima tussen zulke mensen thuis en omgekeerd? Als je een beetje koorervaring hebt – en je kunt op het merendeel van de repetities komen – doe dan mee.

Weet je niet zeker of je goed genoeg kunt zingen? Kom één repetitie meedoen en bespreek daarna hoe het ging met je buurzangers en met Willibrord.

Wanneer: Elke maandag, van 19.45 – 21.15 uur
Waar: Studentenkerk, Erasmuslaan 9a te Nijmegen

Klik hier om de website van Campuskoor Veelstemmig te bezoeken.

nl_NL