Nijmeegs Studentendebatvereniging Trivium

Presenteren, argumenteren, debatteren!

De Nijmeegse Studentendebatvereniging Trivium is een jonge, actieve vereniging. Sommige leden komen vooral om te debatteren, anderen juist voor de gezelligheid. Iedere dinsdag debatteren we vanaf 19.00 uur op de derde verdieping van het Erasmusgebouw (E3.01) over verschillende stellingen. De onderwerpen die in deze stellingen aan bod komen zijn zeer divers. Wetenschap, politiek en cultuur komen aan bod, maar ook medisch-ethische kwesties passeren de revue. Na de verbale strijd borrelen we vanaf 22.00 uur in Café Piecken.
Ook verzorgt de commissie Sociaal eens per maand een ‘Sociaal-activiteit’ waar gezelligheid centraal staat. Zo is er onder meer een diner roulé, een pubquiz, een spelletjesavond, gaan we bowlen en in de winter wordt er uiteraard geschaatst en komt ook Sinterklaas langs! Genoeg te doen dus naast de debatsport.

Heb je nog nooit gedebatteerd, maar vind je het wel leuk? Debatteren kun je leren! Kom gezellig langs op dinsdagavond en laat je meenemen in de uitdagende wereld van de debatsport. Ben je al ervaren als debater? Dan is Trivium dé plek om je verder te ontwikkelen en je te laten zien op diverse nationale toernooien! Mail voor meer info naar info@nsdvtrivium.nl of kijk op www.nsdvtrivium.nl.

Klik hier om de website van Nijmeegs studenten debatvereniging Trivium te bezoeken.

nl_NL