Vacature voorzitter

Als voorzitter houd jij de doelstellingen in het vizier en coördineer je de rest van het bestuur om deze samen te bereiken. Naast het overzicht houden ben jij met de politiek commissaris en secretaris verantwoordelijk voor de belangen van de lidorganisaties. Met de andere koepels vergader je samen met Student Life. Al met al zie jij als voorzitter hét grote plaatje van het bestuur.

The chairman keeps track of the objectives of the organisation and coordinates the rest of the board to achieve them together. In addition to keeping an overview, you, the political commissioner and secretary are responsible for the interests of the member organizations. You meet with Student Life, alongside the other umbrella organizations. All in all, as chairman, you see the bigger picture of the board.

 Klik hier voor meer informatie.

Vacature secretaris

Als secretaris zijn je voornaamste taken het bijhouden van de mail en de documenten. Je notuleert tijdens vergaderingen, werkt deze uit en maakt een lijst met taken voor iedereen. Buiten deze vaste taken spring je bij waar dat nodig is, hier zul je de meeste tijd aan kwijt zijn. Dit maakt je werk afwisselend en zorgt er voor dat je op veel vlakken binnen de organisatie betrokken bent.

Klik hier voor meer informatie.

Vacature penningmeester

Als penningmeester van CODC houd je je met uiteenlopende taken bezig. Aan de ene kant ben je verantwoordelijk voor de financiën en de begroting van CODC waardoor je als penningmeester goed op te hoogte moet zijn van de programmeringen. Aan de andere kant ben je verantwoordelijk voor het beoordelen toekennen van de subsidies voor de culturele lidorganisates en ben je het aanspreekpunt voor de lidorganisaties op het gebied van financiën. Heb je affinifteit met cijfers, kan je secuur werken en ben je goed in het creëren en houden van overzicht? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! 

As the treasurer of CODC you are involved in a variety of tasks. On one hand, you are responsible for CODC’s finances and budget, which means that as a treasurer you must be well informed about the events CODC organises. On the other hand, you are responsible for assessing the subsidy applications that the cultural member organizations submit. You are the point of contact for the member organizations in the field of finances. Can you work meticulously and are you good at creating and maintaining an overview? Then this position might be something for you!

Klik hier voor meer informatie.

Vacature politiek commissaris

Als Politiek Commissaris ben jij de politieke vertegenwoordiger van de culturele studenten(organisaties) in Nijmegen. Je hebt een zetel in de Universitaire Studentenraad waarin jij je stem kan laten gelden! Je reageert op beleidsvoorstellen, zet nieuwe initiatieven op en schrijf je notities aan het College van Bestuur. Er is veel ruimtes om je persoonlijke ideeën en ambities te uiten om de universiteit te verbeteren en te helpen. Als USR-lid ben je onderdeel van de Gezamenlijke Vergadering en vergader je elke zes weken met de Ondernemingsraad en het College van Bestuur. Wil jij je hard maken voor cultuur in de Universitaire Studentenraad, en wil jij nieuwe initiatieven opzetten voor de universiteit? Dan is deze functie zeker iets voor jou!

Klik hier voor meer informatie.

Vacature programmeringscoördinator

Als programmeringscoördinator houd jij je bezig met het bedenken en opzetten van de producties die Cultuur op de Campus uitvoert. Dit zullen producties in verschillende vormen en maten zijn: van de kunstnacht tot aan Kaf en Koren, van een samenwerking met de bibliotheek tijdens de poëzieweek tot aan het introductiefestival. Het is aan jou als eindverantwoordelijke om het programma van Cultuur op de Campus neer te zetten.

Klinkt dit als muziek in jouw oren? Solliciteer dan nu voor de functie van programmeringscoördinator! Klik hier voor meer informatie.

Vacature pr-coördinator

Do you like marketing and social media? Then the position of PR Coordinator might be something for you! You work together with a team: the PR Committee. They help you design posters, Facebook banners and maintain the website. As a PR Coordinator you work a lot with organising events for CODC. You will adapt the promotion to the event, so that as many people as possible wil come. So, are you skilled in programs like Photoshop and InDesign? Are you proficient in both English and Dutch? 

Then apply for the position of PR Coordinator! Klik hier voor meer informatie.

Vacature productiecoördinator

Een evenement coördineren is op jouw lijf geschreven. Jij houdt van dingen doen. Dingen aanpakken. Je weet hoe je mensen aan moet sturen en weet onder enige druk goed het overzicht te bewaken. 

Als productiecoördinator houd jij je bezig met productionele taken van Cultuur op de Campus. Dit heeft veelal betrekking op de uitvoering van de producties, die door de programmeringscoördinator en haar commissie zijn opgezet: bandcompetities, exposities, filmavonden. Jij bent dan ook veel betrokken bij de taken die de programmeringscoördinator uitvoert: wanneer het programma klaar is, steek jij jouw handjes uit de mouwen en mag jij vertrekken uit de startblokken.

Klinkt dit als muziek in jouw oren? Solliciteer dan nu voor de functie van programmeringscoördinator! Klik hier voor meer informatie.

nl_NL