Vacature programmeringscommissie

Een belangrijk doel van CODC is om regelmatig toffe evenementen te organiseren die toegankelijk zijn voor alle studenten. Lijkt het jou vet om die evenementen te bedenken? Dan is een plek in de programmeringscommissie misschien wel iets voor jou! Je vergadert iedere week met de commissie en tussen de vergaderingen bel en app je met de rest van je team. De teams vertegenwoordigen verschillende culturele disciplines: expositities, literatuur, muziek, film en theater. Deze teams hebben een aantal programmeringen die jaarlijks terugkomen, zoals de muziekwedstrijd Kaf en Koren en de campusdichter verkiezingen. De rest van het jaar mag je als commissielid echter zelf invullen samen met de rest van de commissie. Daarbij wordt samenwerking tussen de verschillende disciplines aangemoedigd. Zo zou je bijvoorbeeld een filmavond met live muziek in theaterzaal C kunnen organiseren! Zodra de programmeringscommissie het concept heeft uitgedacht en de artiesten gecontacteerd zijn nemen de productiecommissie en de PR-commissie het over. [Linkjes naar de pagina’s voor die commissies]

Je bent veel in contact met verschillende culturele instellingen in Nijmegen waarmee CODC samenwerkt. Voorbeelden daarvan zijn: LUX, Doornroosje, Popronde, Afrikamuseum, De Vereeniging en de Bibliotheek Gelderland Zuid. Een commissiejaar bij CODC is daarom ook heel goed om je te oriënteren in de (Nijmeegse) culturele wereld. Je werkt ook samen met partijen binnen de Radboud Universiteit en studentenorganisaties, zoals de LHBT-vereniging Dito (Roze Week), Radboud Green Office (Groene Week) en koepelvereniging Olympus (Science Festival). Kortom, CODC heeft een breed netwerk binnen de stad waar je als commissielid gebruik van kan maken!

Lijkt het jou vet om culturele evenementen te organiseren voor een breed studentenpubliek? Zou jij later misschien willen werken in de cultuursector? Meld je dan aan voor een commissiejaar bij CODC! Stuur je CV en motivatie naar bestuur@codc.nl.

nl_NL