Vacature programmeringscommissie

± 10 uur per week

Een belangrijk doel van CODC is om regelmatig toffe evenementen te organiseren die toegankelijk zijn voor alle studenten. Lijkt het jou vet om die evenementen te bedenken? Dan is een plek in de programmeringscommissie misschien wel iets voor jou! Je vergadert iedere week met de commissie en tussen de vergaderingen bel en app je met de rest van je team. De teams vertegenwoordigen verschillende culturele disciplines: expositities, literatuur, muziek, film en theater. Deze teams hebben een aantal programmeringen die jaarlijks terugkomen, zoals de muziekwedstrijd Kaf en Koren en de campusdichter verkiezingen. De rest van het jaar mag je als commissielid echter zelf invullen samen met de rest van de commissie. Daarbij wordt samenwerking tussen de verschillende disciplines aangemoedigd. Zo zou je bijvoorbeeld een filmavond met live muziek in theaterzaal C kunnen organiseren! Zodra de programmeringscommissie het concept heeft uitgedacht en de artiesten gecontacteerd zijn nemen de productiecommissie en de PR-commissie het over. [Linkjes naar de pagina’s voor die commissies]

Je bent veel in contact met verschillende culturele instellingen in Nijmegen waarmee CODC samenwerkt. Voorbeelden daarvan zijn: LUX, Doornroosje, Popronde, Afrikamuseum, De Vereeniging en de Bibliotheek Gelderland Zuid. Een commissiejaar bij CODC is daarom ook heel goed om je te oriënteren in de (Nijmeegse) culturele wereld. Je werkt ook samen met partijen binnen de Radboud Universiteit en studentenorganisaties, zoals de LHBT-vereniging Dito (Roze Week), Radboud Green Office (Groene Week) en koepelvereniging Olympus (Science Festival). Kortom, CODC heeft een breed netwerk binnen de stad waar je als commissielid gebruik van kan maken!

Lijkt het jou vet om culturele evenementen te organiseren voor een breed studentenpubliek? Zou jij later misschien willen werken in de cultuursector? Meld je dan aan voor een commissiejaar bij CODC! Stuur je CV en motivatie naar bestuur@codc.nl.

Vacature productiecommissie

± 10 uur per week

Zie jij jezelf meer als een “doener” dan een “denker”? Dan pas je goed in de productiecommissie! In tegenstelling tot de programmeringscommissie heeft de productiecommissie geen vaste vergadermomenten. Je bent vooral aanwezig op de dag zelf om het productionele taken van de evenementen uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan de hospitality van artiesten, achter de geluid- en lichttafel staan en attributen op het podium op – en afbouwen. Ook ben je verantwoordelijk voor de in- en uitrichting van exposities. Na de evenementen evalueer je samen met de rest van de commissie: wat ging er goed? Wat kan er verbeterd worden? Deze informatie geef je ook door aan de programmeringscommissie, zodat zij dit kunnen meenemen bij het organiseren van nieuwe evenementen. 

Houd jij ervan om praktisch te zijn? Wil jij een gevarieerde functie die geen vaste vergadermomenten heeft? Meld je dan aan voor de productiecommissie bij Cultuur op de Campus!

Vacature PR-commissie

Nadat de evenementen georganiseerd zijn moeten er natuurlijk ook mensen op afkomen! Dat is de taak van de Pr-commissie: ervoor zorgen dat de evenementen van CODC worden gepromoot onder de Nijmeegse studenten populatie. De Pr-coördinator is het hoofd van de commissie en stuurt deze ook aan. De commissie bedenkt samen promotiecampagnes voor de Cultuur op de Campus evenementen. Dit kan online plaatsvinden op plekken zoals Instagram en Facebook, maar offline promotie in de vorm van bijvoorbeeld posters en maandladders is ook heel belangrijk. De PR-commissie komt iedere week bijeen en de leden hebben verschillende taken: 

ONLINE CONTENT CREATOR: Voor onze posts op social media hebben we goeie tekstjes nodig. Dat is waar jij verantwoordelijk voor bent als online content creator. Ook help je de Pr-coördinator bij het maken van een content planning en denk je mee over hoe de promotie afgestemd kan worden op het evenement. 

GRAPHIC DESIGNER: Goeie tekstjes hebben mooie plaatjes nodig en daar zorg jij voor als graphic designer. Je hebt affiniteit met programma’s zoals Photoshop, InDesign en Lightroom. Jij zorgt voor het grafische werk, zodat er veel mensen op de evenementen af zullen komen. Je maakt posters, Facebook banners, maandladders, Instagram posts en Instagram stories. 

FOTOGRAAF/VIDEOGRAAF: CODC organiseert veel evenementen en het is heel tof om daar beelden van te hebben. Als huisfotograaf/videograaf schiet jij de mooiste kiekjes, zodat die op onze social media kanalen gedeeld kunnen worden. Verder ben je ook inzetbaar voor het maken van videobeelden, die later bewerkt kunnen worden en op onze website/social media geplaatst kunnen worden.

 

Lijkt een van deze functies jou interessant? Ga dan bij de PR commissie! Om te solliciteren kan je een mailtje sturen naar bestuur@codc.nl. Doe hierbij je CV en motivatie in de bijlagen. Voor de functies van graphic designer en fotograaf zouden wij graag ook nog een portfolio met eerder werk ontvangen. 

nl_NL